تبلیغات

اسکرول بار

هنرکده یاس - سالادهای خوشمزه
هنرکده یاس
پنجشنبه 16 مرداد 1393 :: نویسنده : f karimi

سـالاد پیـازچه

مواد لازم

•    200 گرم سیب‌زمینی پخــته شده

•    100 گرم خیــارشور

•    200 گرم مرغ پخـته شده

•    100 گرم شـوید خـرد شده

•    چهار عدد تخم‌مرغ آب‌پز و رنده شده

•    یك قاشق چایخوری پودر سیر

•    50 گرم كره

•    100 گرم هویج پخته و نگینی خرد شده

•    100 گرم پیازچه

•    نان تست به میزان لازم

برای سس ماست:

•    یك پیمانه ماست كم‌چرب

•    یك قاشق غذاخوری آبلیمو

•    نمك و فلفل به میزان لازم

انواع سالاد – قسمت اول

طرز تهیه

1.    در كاسهای شوید و پیازچه خرد شده را بریزید، سپس به ترتیب مرغ ریشریش شده، تخممرغ، خیارشور ریز خرد شده، سیبزمینی حبهای خرد شده و هویج را اضافه و مواد را كاملا زیر و رو میكنیم تا با هم مخلوط شوند.

2.    برای تهیه سس ماست نیز تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با مواد سالاد تركیب میكنیم.

3.    سپس نان تست را برداشته و دور آن را با چاقو برش زده و قالب میزنیم. روی نانها را با تركیب پودر سیر و كره نرم شده پوشانده و آن را در تابه كمی تفت میدهیم. از مواد سالاد روی نانها گذاشته و به همراه زیتون تزیین میكنیم.


ســالاد روسـی

مواد لازم

•    500  گرم سیب‌زمینی

•    یك پیمانه نخودفرنگی

•    دو عدد تخم‌مرغ

•    200 گرم خیارشور

•    یك پیمانه هویج رنده شده

•    یك پیمانه كلم قرمز

•    200 گرم ژامبون

•    یك پیمــانه سس مایونز

•    یک پیمانه ماست

•    یك عدد فلفل دلمه‌ای

•    سه عدد گوجه‌فرنگی

•    نعنا خشك به میزان لازم

انواع سالاد – قسمت اول

طرز تهیه

1.    سیبزمینیهای پخته و سرد شده را نگینی خرد کنید. ژامبون و خیارشور را نیز نگینی خرد کنید.كلم قرمز را ساتوری كرده، تخممرغها را پخته، رنده کرده و فلفل دلمهای را نیز نگینی خرد میكنیم.

2.    سپس همه مواد را مخلوط میكنیم. نعنا خشك، نمك، فلفل و ادویه را نیز با هم مخلوط كرده، بعد آبلیمو، سس و ماست را به تركیب ادویه میافزاییم. حالا سس را با مواد سالاد تركیب میكنیم و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار میدهیم تا سالاد كاملا طعمدار شود. برای تزیین آن از ژامبون، گوجهفرنگی و هویج استفاده میكنیم.


سالاد کلم خامه‌ای

مواد لازم

•    یک دوم پیمانه سس مایونز

•    2 قاشق سوپ‌خوری خامه

•    قاشق چای‌خوری شکر

•    1 قاشق چای‌خوری آب لیمو ترش

•    1 قاشق چای‌خوری پودر خردل

•    1 ساقه کرفس خرد شده

•    نمک

•    فلفل سیاه

•    500 گرم کلم خرد شده

•    1 عدد هویج رنده شده

•    پیاز خرد شده

•    70 گرم پنیر پارمسان

انواع سالاد – قسمت اول

طرز تهیه

1.    سس مایونز، خامه، شکر، آب لیموترش، خردل، کرفس، نمک و فلفل را در ظرفی مناسب ریخته و مخلوط کنید.

2.    سپس کلم، هویج و پیاز را به آن افزوده خوب زیرورو کنید و درِ ظرف را بگذارید و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها با هم ادغام شوند. پنیر پارمسان را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. پس از آن مقداری از سالاد را در کاسه های کوچک ریخته و فشار دهید تا فرم بگیرند. سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو کنید.


ســـالاد پنیـر

مواد لازم

•    یك پیمانه پنیر فتا مكعبی خرد شده

•    نصف پیمانه كرفس خرد شده

•    نصف پیمانه قارچ اسلایس و بخـارپز شده

•    نصف پیمانه هویج بخارپز و نگینی خرد شده

•    نصف پیمانه مغز گردو

•    ¼ پیمانه كشمش

•    چهار قاشق غذاخوری ماسـت چكـیده

•    ¼ پیمانه روغن زیتون

•    ¼ پیمانه آبلیمو

•    پودر زیره، آویشن، سیر و رزماری از هر كدام: نصف قاشق چایخوری

•    ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

•    نمك

انواع سالاد – قسمت اول

طرز تهیه

1.    گردو را در آب گرم خیسانده و پوست آن را میگیریم. كشمش را نیز از نیم ساعت قبل در آب خیس میكنیم تا كمی نرم شود.

2.    همه مواد را با هم مخلوط كرده و حدود سه الی چهار ساعت در یخچال میگذاریم تا مزهدار شوند.


سالاد لوبیاچیتی

مواد لازم

•    یک دوم پیمانه لوبیاچیتی

•    4  پیمانه آب

•    4 عدد ورقه شده قارچ

•    2  قاشق سوپخوری کره  

•    دو عدد ذرت تزئینی

•    2  قاشق سوپخوری گردو خرد شده

•    یک ساقه کرفس خرد شده

•    نمک و فلفل به مقدار لازم

•    فلفل‌کبابی سبز و قرمز خرد شده (یک عدد از هر کدام)

•    یک سوم پیمانه آب‌لیموترش‌تازه

•    یک چهارم پیمانه روغن زیتون

انواع سالاد – قسمت اول

طرز تهیه

1.    لوبیا را از یک شب قبل خیس کنید، سپس با آب بپزید. در اواخر پخت نمک اضافه کنید. پس از پخته شدن در صافی بریزید. قارچ را در کره و کمی آبلیمو تفت داده، کمی نمک و فلفل اضافه کنید سپس با ذرت، گردو و کرفس را به لوبیا اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با فلفل کبابی تزئین کنید.

2.    برای تهیه سس؛ آب لیموی تازه، نمک، فلفل، روغن زیتون را مخلوط کنید.

3.    می‌توانید به جای آب‌لیموترش از آب نارنج ، و به جای روغن زیتون از روغن هسته‌ی انگور استفاده کنید.

برترین ها




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

جمعه 17 آذر 1396 06:41 ب.ظ
Hi to all, how is everything, I think every one is getting more from this site, and your views are
pleasant in support of new viewers.
جمعه 13 مرداد 1396 07:30 ب.ظ
I'm very happy to uncover this page. I want to to thank you for your time for this wonderful
read!! I definitely loved every part of it and I have you bookmarked to see new things on your site.
یکشنبه 13 فروردین 1396 05:58 ب.ظ
Thank you a bunch for sharing this with all people you really recognize what you are talking
approximately! Bookmarked. Kindly also discuss with my
site =). We may have a link exchange arrangement
among us
چهارشنبه 22 مرداد 1393 05:40 ب.ظ
Eshqmamnu2.loxblog.com ادرس وبمه بهم سربزن اگه خواستی بگو لینکت کنم
f karimiمرسی که سرزدی
شنبه 18 مرداد 1393 02:44 ب.ظ
خیلی هم خوووووب
f karimiمرررررررسی
شنبه 18 مرداد 1393 09:34 ق.ظ
با سلام فاطمه خانم
ممنون از بازدید تون از سایت روژدانلود
وبتون عالی هست
شما هم لینک شدید
موفق باشید
به امید دیدار
f karimiسلام دوست عزیز
ممنون
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : f karimi
پیوندهای روزانه
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Online User